Selecteer een pagina

Welkm bij ZeroFifty Design

ZeroFifty design,
het begin van iets moois.

—01

En daarom beginnen we vanaf deze post ook even bij het begin. Natuurlijk kan je de pagina “over ons” erbij pakken om ons te leren kennen maar ik geef graag de mogelijkheid om het wat persoonlijker te maken.

Mijn naam is Sander Bloem geboren in ’87 in Groningen. Geschoold in de Grafische vormgeving en Theatertechniek. Vanuit de muziek veel opdrachten uitgevoerd in de vorm van flyers, cd covers, posters en website’s. De muziek was leading op dat moment, vooral hip hop en dance waren de genre’s die toen  geproduceerd werden.

“Vormgeving in welke zin dan ook is een beleving; Licht, muziek, drukwerk of een website en die beleving moet goed zijn.”

—02

Rond diezelfde periode besloot ik om door te gaan leren binnen de theatertechniek, met als specialisatie het aansturen van licht. Bijna 10 jaar werkzaam geweest binnen de verlichting. Veel diverse opdrachten mogen uitvoeren voor een wereldwijd opererend bedrijf uit groningen.

Van festivals tot musea en van architectuele projecten naar theater producties.

—03

Vanaf 2014 ben ik mij naast vormgeving en licht gaan oriënteren op het website design. Van particulieren en van bedrijven. Dit is mede de aanleiding geweest om mijn bedrijf Bloem Creative Webdesign te gaan realiseren. Vanaf dat moment heb ik veel mooie website’s mogen maken en diverse grafische ontwerpen gerealiseerd. Op dat moment nog alles naast mijn fulltime baan bij Lichtpunt.

“Doen waar je goed in bent en wat je gelukkig maakt,
daar ga ik voor, 100%”

—04

Vanaf november 2016 ben ik volledig achter mijn bedrijf gaan staan. Gedurende dit proces merkte ik dat mijn bedrijfsnaam niet meer dekkend genoeg was voor mijn veelzijdige werkzaamheden.
Daarnaast moest de nieuwe naam pakkend zijn, kort en richting de toekomst gaan. Vernieuwing dus op alle fronten. Zo is ZeroFifty Design ontstaan. Nu klopt mijn bedrijfsnaam bij al mijn veelzijdigheid en kan ik doen waar ik goed in ben en wat mij gelukkig maakt. 

Welkom bij ZeroFifty Design.

Nu je mij hebt leren kennen ben ik erg benieuwd naar jouw verhaal,
wat drijft jou wat je doet en waar kan ik je mee helpen?

Zin in een kop koffie?

SHARE ON

twitter pinterest facebook

Oude liefde en passie roest niet,
daarom doe ik nog steeds het licht voor Kraantje Pappie.”

Crane III clubtour
Oosterpoort – Groningen

Crane III clubtour
De Helling – Utrecht

Logo Kraantje Pappie

Eurosonic Air 2017
Grote markt – Groningen