050 204 11 25 hallo@zerofiftydesign.nl

Uw bedrijf in een nieuw jasje

Om uw bedrijf op te laten vallen is meer nodig dan een goede naam en mooie producten.
Met een goed ontworpen huisstijl zult u meer bereiken dan u van te voren dacht.

Een nieuwe website?

Heeft u een nieuw bedrijf gestart?
ZeroFifty Design verzorgt uw complete website van #Mooi tot #Vindbaar

Welkom bij ZeroFifty Design.

Wij zijn een full service multimediabureau uit Groningen, een prachtige stad en provincie waar wij trots op zijn.

Wij bieden u als eigenaar in het midden en klein bedrijf een diversiteit aan diensten waar u als ondernemer van kan profiteren.
Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf meer op gaat vallen.

Grafische vormgeving

Huisstijlen, visitekaartjes, flyers, posters, beursstands, menukaarten, eigenlijk alles wat van een printbaar materiaal gemaakt is en wat uw bedrijf helpt om meer op te vallen. Wij maken er een verbluffend product van.

Webdesign

Voor websites maken wij gebruik van WordPress, een krachtige speler als het gaat om Content Management Systems (CMS). Deze open source CMS is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele mogelijkheden op het gebied van design en functionaliteiten.

Virtuele tours

Met een virtuele tour kunnen uw klanten een kijkje nemen binnen uw bedrijf. Op deze manier weten uw klanten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Tevens kunnen hier interessante acties aan toegevoegd worden.

Branding

Uw bedrijf op de kaart zetten door een sterke campagne in welke vorm dan ook. Met een fantastisch design, dat er uit springt en waar uw klanten niet omheen kunnen.

Design is our passion

De geschiedenis

ZeroFitfy Design werd in eerste instantie opgezet onder de naam Bloem Creative Webdesign, na twee jaar alle werkzaamheden naast een fulltime baan gedaan te hebben werd het tijd om het roer om te gooien en volledig onze passie te gaan volgen.

Het proces voor een sterke en goede bedrijfsnaam begon:

ZeroFifty Design is gelinkt aan het netnummer van de regio Groningen, 050. De juiste naam voor ons nieuwste bedrijf.

Logo ZeroFifty Design

Missie

Het midden en klein bedrijf professioneel voorzien van een top website die doordacht en meetbaar is  en hoogstaand drukwerk afleveren dat uw klanten doet bewegen.

Tevens de wereld van de virtuele tours toegankelijk maken voor het MKB

Visie

Onze visie is het afleveren van designs die uw bedrijf zichtbaar maken, een goede uitstraling geven en voor omzet zorgen.

Wij zorgen ervoor dat wanneer potentiële klanten uw website zien, ze het gevoel krijgen dat ze bij u aan het juiste adres zijn. Voor minder doen we het niet.

Het team

Sander Bloem

Sander Bloem

Eigenaar | Grafisch vormgever | Webdesigner

Van jongs af aan was Sander al gepassioneerd over grafisch ontwerpen. Later heeft hij zich hierin gespecialiseerd als programmeur en webdesigner. Hij houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen die tot hun recht komen binnen het grafisch ontwerpen van websites, naast het ontwikkelen van branding en design. Dit is dan ook een van zijn verschillende specialismen.

  s.bloem@zerofiftydesign.nl  |    0502041125

Contact informatie

ZeroFifty Design
Golfslag 88
9732 MD  Groningen

T    050 204 11 25
E    hallo@zerofiftydesign.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag en Zondag  Gesloten

Social media

Locatie

ZeroFifty Design